Onze projecten

Bekijk hier een reeks van onze projecten 

Villa Midden Nederland

In deze residentie in midden Nederland heeft Home Audio Solutions een omvangrijk Savant besturingssysteem aangelegd. De bewoners hebben de controle over uiteenlopende disciplines zoals onder andere het bedienen van de (Lutron) verlichting, gordijnen en screens, 13 zones multiroom audio, video, buitenzwembad, de paardenstal et cetera.

Yacht Bravado

M/Y Bravado is oorspronkelijk gebouwd en opgeleverd in 2004. Twaalf jaar later heeft de nieuwe eigenaar een grondige refit laten uitvoeren waarbij Home Audio Solutions verantwoordelijk was voor het multimedia- en WiFi systeem.

Yacht feadship Monara 

Oorspronkelijk opgeleverd in 1969 en refitted in 2015, dit prachtige zusterschip van Feadship Sulatana. Met de zelfde passie en toewijding is Monara vanaf romp weer opgebouwd waarbij Home Audio Solutions verantwoordelijk was voor het ontwerp en installatie van het 7 zones tellend multiroom audiosysteem.

Villa Het Gooi I

Dit prachtige gerenoveerde landhuis is door Home Audio Solutions voorzien van een custom made Crestron besturingssysteem met werkelijk alle mogelijkheden. 

Villa Het Gooi II

Deze state-of-the-art villa in Het Gooi heeft Home Audio Solutions een zeer compleet Savant besturingssysteem geïnstalleerd. Middels de Apple-like app bedienen de bewoners het 11-zones tellende multiroom audiosysteem, het Lutron verlichtingssysteem, de entreepoort, intercom, zwembaddek, garagedeuren, Dolby bioscoop, Oled Mirror TV, enzovoort!

Villa Bergen op Zoom

Deze vrijstaande nieuwgebouwde villa is door Home Audio Solutions voorzien van een 10 zones tellend multiroom audiosysteem mét inbouwluidsprekers, meerdere televisieschermen, volledig geïntegreerd in het interieur en het Control4 domotica-systeem. In deze residentie zijn de meest uiteenlopende aspecten te bedienen met het domotica-systeem, onder andere: audio, video, verlichting en gordijnen.

Lady Duvera III Yacht

Het klassieke Hakvoort jacht Lady Duvera III heeft onlangs een grote refit ondergaan. Home Audio Solutions heeft dit prachtige schip voorzien van een volledig ingebouwd 12 zone’s tellend multiroom-audiosysteem, waarna ze helemaal klaar is voor de toekomst.

Villa Laren

Deze volledig gerenoveerde villa in Het Gooi is door Home Audio solutions voozien van een multiroom-audiosysteem, meerdere televisieschermen, volledig geïntegreerd in het interieur door middel van paneel-liften, een dedicated bioscoop en een professionele DJ-booth.

Yacht feadship Sultana

Het orginele in 1969 gebouwde Feadship Sultana (voorheen Din Dina) is onlangs volledig vernieuwd. Home Audio Solutions heeft dit prachtige klassieke jacht (thuishaven Monaco) voorzien van een 7 zones tellend multiroom-audiosysteem, volledig ingebouwd.

Penthouse Breukelen

Voor deze klant uit Breukelen heeft Home Audio Solutions het penthouse voorzien van een volwaardige Bowers&Wilkins bioscoop op 13 vierkante meter, meerdere in het interieur geïntegreerde televisieschermen en een 5 zones tellend multiroom audiosysteem mét ingebouwde luidsprekers.

Landhuis Utrechtse Heuvelrug

In deze karakteristieke villa heeft Home Audio Solutions een automatiseringssysteem aangelegd dat beschikt over oneindig veel functies. Bediening van onder andere het zwembaddek, de sauna, terrasheaters, shutters, verlichting, audio, video, toegangspoort, bewakingscamera’s.