Onze diensten

Home Audio Solutions is een dynamisch en ervaren bedrijf op het gebied van audio, video en domotica.

Wij, Raymond Ros, Maurits van der Meer en medewerkers zijn specialisten op dit vakgebied. De interesse voor dit ‘ambacht’ is ontstaan door de eindeloze mogelijkheden die de moderne techniek ons te bieden heeft.

 

Continu verkennen wij de markt op zoek naar nieuwe producten en mogelijkheden. Alleen die producten, die door ons uitgebreid zijn getest en voldoen aan onze hoge eisen met betrekking tot prijs/kwaliteit verhouding, nemen wij op in ons leveringsprogramma. Zo bieden wij u altijd een oplossing die bij u past op het gebied van kwaliteit, persoonlijke smaak en budget.

 

Of het nu gaat om een perfect afgewerkte audio-installatie, een custom made ‘Home Theater’ of een volledig door domotica gestuurde woning, wij hebben de expertise en producten in huis om al uw wensen te vervullen.

Scholte Blaricum (Villa Gooi II)
Feadship Monara

Bij Home Audio Solutions kunt u terecht voor

Advies

Home Audio Solutions is uw adviserend partner op het gebied van audio, video en domotica. Of het nu gaat om de aanschaf van een geheel nieuwe installatie of een upgrade van de huidige situatie. Wij ontzorgen u en begeleiden uw ver- of nieuwbouwproject in samenwerking met architect en/of elektriciën volgens een vooraf samen met u opgesteld plan.

Verkoop 

Home Audio Solutions is expert in het installeren van audio-, video- en domotica-apparatuur. Een goed afgewerkte installatie is een lust voor het oog en het oor. Of het nu gaat om in de wand of plafond integreren van luidsprekers, het ophangen van een televisie of projectorscherm, wij zorgen ervoor dat alles aan de hoogste standaards voldoet.

Installatie

Uw voordeur afsluiten vanuit uw slaapkamer? De camerabeelden rondom uw huis bekijken vanaf kantoor? Met een aanraking op het touchscreen uw huis in een voorgeprogrammeerde setting schakelen? Alles is mogelijk met de domoticasystemen van Home Audio Solutions. Na een uitgebreid intakegesprek gaan wij aan de slag met het engeneeren van uw ideale domoticasysteem.

Garantie bij Home Audio Solutions

Garantie is een begrip waarmee men aangeeft dat men ergens voor instaat. Alle producten waar Home Audio Solutions mee werkt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo minimaliseren we de kans op eventuele defecten. Mocht er echter onverhoopt toch een storing voorkomen in uw apparatuur, zullen wij de defecte schakel in uw systeem ontkoppelen, afleveren bij de juiste importeur en er op toezien dat alles weer zo snel mogelijk aangesloten bij u thuis staat. Dit alles volgens de consumentengarantie naar Europese standaard. In overleg met u kan er eventueel tijdelijke apparatuur geplaatst worden, om uw systeem in tact te houden.